Le Cordon Bleu İstanbul "Türk Mutfağının Geleceği" Seminerine davetlisiniz!

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Le Cordon Bleu, sizler için özel konukları ile Türk Mutfağı'na dair önemli konuları işliyor.

Le Cordon Bleu Türkiye Direktörü Defne Ertan Tüysüzoğlu moderatörlüğünde gerçekleşecek olan seminerde, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Samancı '' Türk Mutfağının Geleceği'' hakkında çok değerli görüşlerini sizlerle paylaşacak. Online ve okuldan yüz yüze olarak gerçekleşecek etkinliğe katılım için kayıt formunu doldurmayı unutmayın!

Etkinliği okula gelerek izlemek için: 

Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!

Kontenjan sınırlı olduğundan aşağıda yer alan kayıt formunda yüz  yüze katılım seçeneğini seçerek bilgileri eksizsiz doldurmanızı rica ederiz. 
*Katılım ücretsizdir.
*Ulaşım için Özyeğin Üniversitesi shuttle saatleri için tıklayın.
https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri

Etkinliğe çevrimiçi katılım için: 

Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!

*Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.