Vejetaryen Yemekler Demo Dersi

Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Luca De Astis, Şef Osman Bahadır, Şef Marc Pauquet, Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Katılmak istediğiniz Demo dersine kayıt yaptırmak ve satın almak için kayıt formunu doldurmanız ve satın almak istediğiniz dersi seçmeniz gerekmektedir.

o   Parmesan Kaplı Kuşkonmaz Graten, Trüf Sosu

o   Pancar Tartar, Frenk Soğanı Kreması ile

o   Domates Konfi

o   Milföy Hamuru içinde Mantar ve Ispanak ile Doldurulmuş Enginar, Fesleğenli Domates Sosu

Notlar:       

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri