Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
Yoğunlaştırılmış Ekmekçilik
Ekmekçiliğin tüm inceliklerini, reçete ve tekniklerini Le Cordon Bleu Master Şeflerinden öğreneceğiniz 10 günlük, 60 saatten oluşan bir eğitim programı.
Ekmek yapımı ile ilgili mayalama yöntemleri ve üretim süreçleri gibi temel teoriler ve kavramlar
Un teknolojisi, buğday ve maya gibi malzemelerin işlevlerinin tartışılması
Pişirme süreçleri hakkında detaylı açıklamalar
Geleneksel Fransız ekmekleri yapımı; Fougasse, Geleneksel Baget
Klasik şekil verme teknikleri; Couronne, Bordelaise, Pain d’Aix vb.
Rustik Fransız ekmek yapımı; çavdar ekmeği, ekşi mayalı ekmekler
Uluslararası ekmek yapımı; Focaccia, Ciabatta, Scones, Grissini, Stollen, Pumpernikel vb.