HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
İSTANBUL
Hakkımızda
Şeflerimizle Tanışın
Mezunlar
Sektörden
Okul Turu
Kampüste Yaşam
HİKAYEMİZ
Tarihçe
Le Cordon Bleu International
PROGRAMLAR
Uzun Dönem Programlar
> Grand Diplôme
> Mutfak
> Pastacılık
> Yoğunlaştırılmış Türk Mutfağı Programı
> Hafta Sonu Mutfak Programı
> Yoğunlaştırılmış Ekmekçilik
> Çikolata ve Şekerleme Programı
Kısa Gurme Kurslar
> Mutfak Atölyeleri
> Pastacılık Atölyeleri
> Demo Dersler
> Tailor Made Atölyeler
BAŞVURU VE KAYIT
Başvuru Formları
Kayıt Süreci
ETKİNLİKLER
GASTRONOMİ TRENDLERİ
İLETİŞİM
İletişim Formu
Türkçe
Türkçe
English
İSTANBUL
Hakkımızda
Şeflerimizle Tanışın
Mezunlar
Sektörden
Okul Turu
Kampüste Yaşam
HİKAYEMİZ
Tarihçe
Le Cordon Bleu International
PROGRAMLAR
Uzun Dönem Programlar
> Grand Diplôme
> Mutfak
> Pastacılık
> Yoğunlaştırılmış Türk Mutfağı Programı
> Hafta Sonu Mutfak Programı
> Yoğunlaştırılmış Ekmekçilik
> Çikolata ve Şekerleme Programı
Kısa Gurme Kurslar
> Mutfak Atölyeleri
> Pastacılık Atölyeleri
> Demo Dersler
> Tailor Made Atölyeler
BAŞVURU VE KAYIT
Başvuru Formları
Kayıt Süreci
ETKİNLİKLER
GASTRONOMİ TRENDLERİ
İLETİŞİM
İletişim Formu
Türkçe
Türkçe
English
HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
İSTANBUL
Hakkımızda
Şeflerimizle Tanışın
Mezunlar
Sektörden
Okul Turu
Kampüste Yaşam
HİKAYEMİZ
Tarihçe
Le Cordon Bleu International
PROGRAMLAR
UZUN DÖNEM PROGRAMLAR
PRICE LIST
Grand Diplôme
Mutfak
Pastacılık
Yoğunlaştırılmış Türk Mutfağı Programı
Hafta Sonu Mutfak Programı
Yoğunlaştırılmış Ekmekçilik
Çikolata ve Şekerleme Programı
KISA GURME KURSLAR
Mutfak Atölyeleri
Pastacılık Atölyeleri
Demo Dersler
Tailor Made Atölyeler
BAŞVURU VE KAYIT
Başvuru Formları
Kayıt Süreci
ETKİNLİKLER
GASTRONOMİ TRENDLERİ
İLETİŞİM
İletişim Formu
Türkçe
Türkçe
English
İSTANBUL
Hakkımızda
Şeflerimizle Tanışın
Mezunlar
Sektörden
Okul Turu
Kampüste Yaşam
HİKAYEMİZ
Tarihçe
Le Cordon Bleu International
PROGRAMLAR
UZUN DÖNEM PROGRAMLAR
PRICE LIST
Grand Diplôme
Mutfak
Pastacılık
Yoğunlaştırılmış Türk Mutfağı Programı
Hafta Sonu Mutfak Programı
Yoğunlaştırılmış Ekmekçilik
Çikolata ve Şekerleme Programı
KISA GURME KURSLAR
Mutfak Atölyeleri
Pastacılık Atölyeleri
Demo Dersler
Tailor Made Atölyeler
BAŞVURU VE KAYIT
Başvuru Formları
Kayıt Süreci
ETKİNLİKLER
GASTRONOMİ TRENDLERİ
İLETİŞİM
İletişim Formu
Türkçe
Türkçe
English
Mezunlarımızla
Tanışın
Mezunlar
Eren Ölmezer
Diplôme de Pâtisserie Mezunu, Alaçatı İmren, İşletmeci Şef
7 yaşında üretimde yerleri süpürmekle başladı aslında her şey… O yaşımda...
Daha Fazla
Şeyda Tomruk
Grand Diplôme Mezunu Art Café, İşletmeci Şef
Benim hikâyem 12 yıl öncesine dayanıyor. Uzun yıllar mimar olarak çalıştıktan sonra,...
Daha Fazla
Umut Karakuş
Diplôme de Cuisine Mezunu, Muutto İstanbul İşletmeci Şef
İşte tam da bu günler içindi o kapıdan içeri girişim. Gelecek yolculuğumun ancak böyle...
Daha Fazla
Tolga Özkaya
Diplôme de Cuisine Mezunu The Marmara Otelleri, “Executive...
Le Cordon Bleu aşçılık mesleğine yeni başlayan adaylar için mükemmel bir seçenek...
Daha Fazla
Aykut Doğanok
Diplôme de Cuisine Mezunu, Nicole Restaurant, “Chef de..
Kalite, disiplin, itaat ve yönetim... hedeflerim için gereken herşey! Teknik ve...
Daha Fazla
Hakkı Arıkan
Diplôme de Cuisine Mezunu, Köyce, İşletmeci Şef
Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunuyum. 10 yıllık profesyonel iş hayatımı...
Daha Fazla
Marilen Braggiotti
Diplôme de Patisserie Mezunu, Marilen, Pastacılık Şefi
Le Cordon Bleu' de Pâtisserie eğitimi aldım ardında da yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere...
Daha Fazla
Uluslararası Mezunlar
Gamze Baş
“World Chocolate Masters” yarışması 3.sü
Le Cordon Bleu Londra hayatımı şekillendiren önemli bir değer. Okulum ve beraber...
Daha Fazla
Nathalie Stoyanof Suda
Beyaz Fırın Genel Müdürü ve 5. Nesil Temsilcisi
Tatlı bir anıyla başladı, Le Cordon Bleu hayatım. 2001 de pastacılık eğitimi almak...
Daha Fazla
Sinem Ekşioğlu
Five O’Clock, İşletmeci Şef
Sevdiklerime kendi dünyamdan yaptığım tatlı sunumlar Le Cordon Bleu London Pastacılık...
Daha Fazla
Şevin Sontur Özcan
Salé & Sucré, İşletmeci Şef
Le Cordon Bleu Paris’ten 2008’de Pastacılık diploması ile mezun oldum. Çocukluğumdan...
Daha Fazla
Aylin Yazıcıoğlu
İsa Bey Restaurant Yönetici Şefi
Ben profesyonel mutfağa çok geç girdim. 30 yaşından sonra... O yaştan sonra...
Daha Fazla
Tamer Sezer
The Westin Sydney Hotel, “Executive Sous Chef”
Le Cordon Bleu'den aldığım profesyonel eğitimin katkılarıyla dünyaca ünlü; Thomas...
Daha Fazla
Ufuk Ügümü
Kruvasan ve Kruton, Yönetici Şef
İspanya Le Cordon Bleu’de hem mutfak hem de pastacılık eğitimini aynı anda alarak “...
Daha Fazla
Tarihe İz Bırakanlar
Gastón Acurio Jaramillo
Peru
Gastón, Le Cordon Bleu Paris'ten mezun olduktan sonra, dünyanın farklı yerlerindeki...
Daha Fazla
Julia Child
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri Amerikan mutfağının divalarından olan Julia Child, mutfak becerilerini esprili bir...
Daha Fazla
Lanshu Chen
Tayvan
2014 yılında “Asya’nın En İyi Kadın Şefi” seçilen Lanshu Chen, Paris Le Cordon Bleu’de...
Daha Fazla
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. No:33 Çekmeköy/İstanbul
Tel: +90 216 564 9398
E-Posta: lecordonbleu@ozyegin.edu.tr
Anasayfa
Hakkımızda
Uzun Dönem Programlar
Kısa Gurme Kurslar
Başvuru Formları
İletişim
Özyeğin Üniversitesi
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
L'Atelier Bleu Restoranı
Sürekli Eğitim Fakültesi
Destekçilerimiz
SSS
Takip Et
Facebook-f
Youtube
Instagram
Linkedin
Copyright © Le Cordon Bleu, 2024
Bize Ulaşın
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.