HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.

Mezunlarımızla
Tanışın

Mezunlar

Eren Ölmezer

Eren Ölmezer

Diplôme de Pâtisserie Mezunu, Alaçatı İmren, İşletmeci Şef
7 yaşında üretimde yerleri süpürmekle başladı aslında her şey… O yaşımda...
Şeyda Tomruk

Şeyda Tomruk

Grand Diplôme Mezunu Art Café, İşletmeci Şef
Benim hikâyem 12 yıl öncesine dayanıyor. Uzun yıllar mimar olarak çalıştıktan sonra,...
Umut Karakuş

Umut Karakuş

Diplôme de Cuisine Mezunu, Muutto İstanbul İşletmeci Şef
İşte tam da bu günler içindi o kapıdan içeri girişim. Gelecek yolculuğumun ancak böyle...
Tolga Özkaya

Tolga Özkaya

Diplôme de Cuisine Mezunu The Marmara Otelleri, “Executive...
Le Cordon Bleu aşçılık mesleğine yeni başlayan adaylar için mükemmel bir seçenek...
 Aykut Doğanok

Aykut Doğanok

Diplôme de Cuisine Mezunu, Nicole Restaurant, “Chef de..
Kalite, disiplin, itaat ve yönetim... hedeflerim için gereken herşey! Teknik ve...
Hakkı Arıkan

Hakkı Arıkan

Diplôme de Cuisine Mezunu, Köyce, İşletmeci Şef
Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunuyum. 10 yıllık profesyonel iş hayatımı...
Marilen Braggiotti

Marilen Braggiotti

Diplôme de Patisserie Mezunu, Marilen, Pastacılık Şefi
Le Cordon Bleu' de Pâtisserie eğitimi aldım ardında da yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere...

Uluslararası Mezunlar

Gamze Baş

Gamze Baş

“World Chocolate Masters” yarışması 3.sü
Le Cordon Bleu Londra hayatımı şekillendiren önemli bir değer. Okulum ve beraber...
Nathalie Stoyanof Suda

Nathalie Stoyanof Suda

Beyaz Fırın Genel Müdürü ve 5. Nesil Temsilcisi
Tatlı bir anıyla başladı, Le Cordon Bleu hayatım. 2001 de pastacılık eğitimi almak...
Sinem Ekşioğlu

Sinem Ekşioğlu

Five O’Clock, İşletmeci Şef
Sevdiklerime kendi dünyamdan yaptığım tatlı sunumlar Le Cordon Bleu London Pastacılık...
Şevin Sontur Özcan

Şevin Sontur Özcan

Salé & Sucré, İşletmeci Şef
Le Cordon Bleu Paris’ten 2008’de Pastacılık diploması ile mezun oldum. Çocukluğumdan...
Aylin Yazıcıoğlu

Aylin Yazıcıoğlu

İsa Bey Restaurant Yönetici Şefi
Ben profesyonel mutfağa çok geç girdim. 30 yaşından sonra... O yaştan sonra...
Tamer Sezer

Tamer Sezer

The Westin Sydney Hotel, “Executive Sous Chef”
Le Cordon Bleu'den aldığım profesyonel eğitimin katkılarıyla dünyaca ünlü; Thomas...
Ufuk Ügümü

Ufuk Ügümü

Kruvasan ve Kruton, Yönetici Şef
İspanya Le Cordon Bleu’de hem mutfak hem de pastacılık eğitimini aynı anda alarak “...

Tarihe İz Bırakanlar

Gastón Acurio Jaramillo

Gastón Acurio Jaramillo

Peru
Gastón, Le Cordon Bleu Paris'ten mezun olduktan sonra, dünyanın farklı yerlerindeki...
Julia Child

Julia Child

Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri Amerikan mutfağının divalarından olan Julia Child, mutfak becerilerini esprili bir...
Lanshu Chen

Lanshu Chen

Tayvan
2014 yılında “Asya’nın En İyi Kadın Şefi” seçilen Lanshu Chen, Paris Le Cordon Bleu’de...
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. No:33 Çekmeköy/İstanbul
Tel: +90 216 564 9398
E-Posta: lecordonbleu@ozyegin.edu.tr
Copyright © Le Cordon Bleu, 2024
Bize Ulaşın
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.