Pastacılık
Atölyeleri

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve eğitim sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.

Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.

Notlar:

Pastacılık Atölyeleri

Christmas Workshop

Christmas Workshop

Le Cordon Bleu şeflerinden öğreneceğiniz kurabiyeler ile yeni yıl...
3 Günlük Kruvasan & Viennoiserie Gurme Kurs

3 Günlük Kruvasan & Viennoiserie Gurme Kurs

Le Cordon Bleu Master Şefleri ile mutfağa girerek; Fransız Klasiklerinden Kruvasan...
Gateaux de Voyage - Seyahat Kekleri Workshop

Gateaux de Voyage - Seyahat Kekleri Workshop

Le Cordon Bleu Master Şefleri ile mutfağa girerek; Fransız Klasiklerinden Kruvasan...
Makaron Atölyesi

Makaron Atölyesi

Bademli merengden yapılan bu efsanevi küçük kurabiyelerin cezbedici canlılıktaki...
Ekler Yapımı Atölyesi

Ekler Yapımı Atölyesi

Geleneksel olarak çikolatalı pasta kreması ile doldurulmuş ve çikolata veya karamelli...
Kruvasan ve Brioche Yapım Atölyesi

Kruvasan ve Brioche Yapım Atölyesi

Le Cordon Bleu Master Şefleri ile mutfağa girerek; Fransız Klasiklerinden Kruvasan (...
Sevgililer Günü Özel Atölyesi

Sevgililer Günü Özel Atölyesi

Klasik sevgililer günü hediyelerinde farklılık yaratmak isteyen ve bu sene sevgilisine...
Restoran Tatlıları Atölyesi

Restoran Tatlıları Atölyesi

Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile birlikte; tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm...
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. No:33 Çekmeköy/İstanbul
Tel: +90 216 564 9398
E-Posta: lecordonbleu@ozyegin.edu.tr
Copyright © Le Cordon Bleu, 2024