HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.

3 Günlük Fransız Bistro Gurme Kurs

Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hevesliler için düzenlenen üç günlük gurme kursta Le Cordon Bleu’nün şefleri ile beraber mutfağa girecek; temel mutfak ve temel kesim tekniklerini öğrenerek çeşitli pişirme tekniklerini uygulacak ve birbirinden lezzetli reçeteleri uygulacaksınız.

Program İçeriği:

1.Gün

  • Salad lyonnaise
  • Poulet au vinaigre
  • Carottes Vichy
  • Eclair

2.Gün

  • Quiche Loraine
  • Bourride
  • Œuf á la neige

3.Gün

  • Vol au vent au poulet et champignon
  • Beef bourguignon
  • Pilaf rice
  • Créme brûlé

Notlar:

18 yaş sınırı vardır.

Eğitim 3 gün, günde 5 saat olarak gerçekleşecektir.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri

Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. No:33 Çekmeköy/İstanbul
Tel: +90 216 564 9398
E-Posta: lecordonbleu@ozyegin.edu.tr
Copyright © Le Cordon Bleu, 2024
Bize Ulaşın
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.