3 Günlük Fransız Bistro

Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hevesliler için düzenlenen üç günlük gurme kursta Le Cordon Bleu’nün şefleri ile beraber mutfağa girecek; temel mutfak ve temel kesim tekniklerini öğrenerek çeşitli pişirme tekniklerini uygulacak ve birbirinden lezzetli reçeteleri uygulacaksınız.

Program İçeriği:

1.Gün

Salad lyonnaise

Poulet au vinaigre

Carottes Vichy

Eclair

 

2.Gün

Quiche Loraine

Bourride

Œuf á la neige

 

3.Gün

Vol au vent au poulet et champignon

Beef bourguignon

Pilaf rice

Créme brûlé

 

Notlar:       

18 yaş sınırı vardır.

Eğitim 3 gün, günde 5 saat olarak gerçekleşecektir. 

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri