Fransız Bistro Mutfağı I

Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hevesliler için düzenlenen bir günlük atölye çalışmasında Le Cordon Bleu’nün deneyimli Şefleri ile beraber mutfağa girecek; temel mutfak ve temel kesim tekniklerini kiş hamuru yapımı, breze etme ve güveçte pişirme tekniklerini, sebzelerin à blanc and à brun pişirlmesi tekniklerini ve pişmiş krema ile tatlı yapımını öğrenecek,

Kiş Lorraine

Burgonya Usulü Et

Crème Brûlée

reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.

Bu atölyede öğrendiklerinizle hazırlayacağınız Fransa esintili harika sofralarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Notlar:       

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri