blank.png
Şeflerimizle
Tanışın

Le Cordon Bleu İstanbul öğrencileri, uygulama seansları, gösterimler ve kuram derslerinden oluşan kapsamlı programlarla dünyanın en iyi mutfaklarında ve Michelin yıldızlı restoranlarında üst düzey görevlerde çalışmış,  klasik eğitim almış olan uluslararası Le Cordon Bleu Master Şefleri tarafından eğitilmekte ve bu şeflerin engin bilgilerinden faydalanmakta. 

Kadrosunda Uluslararası Eğitmen Şefler olan programların eğitim dili İngilizcedir. Simultane tercümanlar eşliğinde gerçekleştirilen bu eğitimlerin sonunda öğrenciler;  hem gastronomi dünyasının İngilizce ve Fransızca terminolojisine hâkim, hem de artık kendi reçetelerini yazabilecek malzeme ve teknik bilgiye sahip oluyorlar.  

Mutfak Şeflerimiz

Erich Ruppen

Yönetici Eğitmen Şef

İsviçre doğumlu Şef Erich Ruppen mutfak sanatları kariyerine 17 yaşında başlamış olup...

Andreas Erni

Eğitmen Şef

Şef Andreas Erni profesyonel kariyerine İsviçre’de çıraklık eğitimiyle başlayarak,...

Sezai Ömer Erdoğan

Eğitmen Şef

Şef Sezai Ömer Erdoğan aşçılık mesleğine on altı yaşında aşçılık mesleğine başlamıştır...

Luca De Astis

Eğitmen Şef

İtalyan Şef Luca De Astis, Milano’da, Hospitality Management Institute Amerigo...

Pastacılık Şeflerimiz

Marc Pauquet

Eğitmen Şef / Pastane Bölümü Yöneticisi

Marc Pauquet, Eupen, Belçika’da gastronomi ile iç içe olan bir ailede dünyaya...

Paul Métay

Eğitmen Şef

Fransa’nın bahçesi Tours şehrinde büyükbabası tarafından 4 yaşında pastacılığa teşvik...