Şeflerimizle Tanışın


Le Cordon Bleu İstanbul öğrencileri, uygulama seansları, gösterimler ve kuram derslerinden oluşan kapsamlı programlarla dünyanın en iyi mutfaklarında ve Michelin yıldızlı restoranlarında üst düzey görevlerde çalışmış, klasik eğitim almış olan uluslararası Le Cordon Bleu Master Şefleri tarafından eğitilmekte ve bu şeflerin engin bilgilerinden faydalanmakta.
Kadrosundaki dört Fransız, bir İsviçreli ve bir Türk Eğitmen Şef olan programın eğitim dili İngilizce. Simultane tercümanlar eşliğinde gerçekleştirilen bu eğitimlerin sonunda öğrenciler; hem gastronomi dünyasının İngilizce ve Fransızca terminolojisine hâkim, hem de artık kendi reçetelerini yazabilecek malzeme ve teknik bilgiye sahip oluyorlar.
Mutfak Şeflerimiz

Erich Ruppen
İsviçre doğumlu Şef Erich Ruppen mutfak sanatları kariyerine 17 yaşında başlamış olup...

Luca De Astis
İtalyan Şef Luca De Astis, Milano’da, Hospitality Management Institute Amerigo...

Alican Saygı
Şef Alican Saygı Lycée Saint-Benoit’da lise eğitimini tamamladıktan sonra Fransa’ya...

Andreas Erni
Şef Andreas Erni profesyonel kariyerine İsviçre’de çıraklık eğitimiyle başlayarak,...
Pastacılık Şeflerimiz

Marc Pauquet
Marc Pauquet, Eupen, Belçika’da gastronomi ile iç içe olan bir ailede dünyaya...

Paul Métay
Fransa’nın bahçesi Tours şehrinde büyükbabası tarafından 4 yaşında pastacılığa teşvik...