Makarna severler için düzenlenen bu bir günlük yemek kursu, el yapımı makarna tekniklerinizi ve bilginizi genişletmenize yardımcı olacak. Le Cordon Bleu Şefimizden yeşil tagliatelle,ravioli ve İtalyan patates makarnası gnocchi gibi özgün el yapımı makarna hamurlarını yaratma sanatını öğreneceksiniz.
Le Cordon Bleu Şefimizin rehberliği eşliğinde temel bıçak kullanma teknikleriyle birlikte aşağıda belirtilen Temel Mutfak Sanatı becerileri de öğreneceksiniz:
- Bıçak kullanma: Sebze kesim teknikleri
- Makarna hamuru yapma ve şekil verme
- Renkli makarna hamuru hazırlama
- Taze Gnocchi hamuru hazırlama ve şekillendirme
- Sos Hazırlama
- Ravioli dolgusu hazırlama
Ders içerikleri:
- Mantarlı ravioli
- Domates ve fesleğen yapraklı tagliatelle
- “Alsas” usulü gnocchi