HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
HEMEN BAŞVUR
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.

3 Günlük Kruvasan & Viennoiserie Gurme Kurs

Le Cordon Bleu Master Şefleri ile mutfağa girerek; Fransız Klasiklerinden Kruvasan yapımının incelikleri ile birlikte katmanlı hamurlar ile çalışarak elde edeceğiniz Viennoiserie reçetelerini uygulayarak profesyonel teknikleri öğrenme ve deneyimleme fırsatı bulacağınız eğitimde;

  • Süt ve Ballı Küçük Ekmekler
  • Brioche
  • Brioche Feuillettée
  • Kruvasan & Çift Renkli Kruvasan
  • Pain au Chocolat
  • Danish Çörekleri
  • Ceviz ve Kuru Üzümlü Brioche Vendéenne

 

reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.

Notlar:

18 yaş sınırı vardır.
Eğitim 3 gün, günde 5 saat olarak gerçekleşecektir.
Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri

Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. No:33 Çekmeköy/İstanbul
Tel: +90 216 564 9398
E-Posta: lecordonbleu@ozyegin.edu.tr
Copyright © Le Cordon Bleu, 2024
Bize Ulaşın
Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.