HEMEN BAŞVUR
HEMEN BAŞVUR
İSTANBUL
Hakkımızda
Şeflerimizle Tanışın
Mezunlar
Sektörden
Okul Turu
Kampüste Yaşam
HİKAYEMİZ
Tarihçe
Le Cordon Bleu International
PROGRAMLAR
Uzun Dönem Programlar
> Grand Diplôme
> Mutfak
> Pastacılık
> Yoğunlaştırılmış Türk Mutfağı Programı
> Hafta Sonu Mutfak Programı
> Yoğunlaştırılmış Ekmekçilik
> Çikolata ve Şekerleme Programı
Kısa Gurme Kurslar
> Mutfak Atölyeleri
> Pastacılık Atölyeleri
> Demo Dersler
> Tailor Made Atölyeler
BAŞVURU VE KAYIT
Başvuru Formları
Kayıt Süreci
ETKİNLİKLER
GASTRONOMİ TRENDLERİ
İLETİŞİM
İletişim Formu
Türkçe
Türkçe
English
İSTANBUL
Hakkımızda
Şeflerimizle Tanışın
Mezunlar
Sektörden
Okul Turu
Kampüste Yaşam
HİKAYEMİZ
Tarihçe
Le Cordon Bleu International
PROGRAMLAR
Uzun Dönem Programlar
> Grand Diplôme
> Mutfak
> Pastacılık
> Yoğunlaştırılmış Türk Mutfağı Programı
> Hafta Sonu Mutfak Programı
> Yoğunlaştırılmış Ekmekçilik
> Çikolata ve Şekerleme Programı
Kısa Gurme Kurslar
> Mutfak Atölyeleri
> Pastacılık Atölyeleri
> Demo Dersler
> Tailor Made Atölyeler
BAŞVURU VE KAYIT
Başvuru Formları
Kayıt Süreci
ETKİNLİKLER
GASTRONOMİ TRENDLERİ
İLETİŞİM
İletişim Formu
Türkçe
Türkçe
English
HEMEN BAŞVUR
İSTANBUL
Hakkımızda
Şeflerimizle Tanışın
Mezunlar
Sektörden
Okul Turu
Kampüste Yaşam
HİKAYEMİZ
Tarihçe
Le Cordon Bleu International
PROGRAMLAR
UZUN DÖNEM PROGRAMLAR
Grand Diplôme
Mutfak
Pastacılık
Yoğunlaştırılmış Türk Mutfağı Programı
Hafta Sonu Mutfak Programı
Yoğunlaştırılmış Ekmekçilik
Çikolata ve Şekerleme Programı
KISA GURME KURSLAR
Mutfak Atölyeleri
Pastacılık Atölyeleri
Demo Dersler
Tailor Made Atölyeler
BAŞVURU VE KAYIT
Başvuru Formları
Kayıt Süreci
ETKİNLİKLER
GASTRONOMİ TRENDLERİ
İLETİŞİM
İletişim Formu
Türkçe
Türkçe
English
İSTANBUL
Hakkımızda
Şeflerimizle Tanışın
Mezunlar
Sektörden
Okul Turu
Kampüste Yaşam
HİKAYEMİZ
Tarihçe
Le Cordon Bleu International
PROGRAMLAR
UZUN DÖNEM PROGRAMLAR
Grand Diplôme
Mutfak
Pastacılık
Yoğunlaştırılmış Türk Mutfağı Programı
Hafta Sonu Mutfak Programı
Yoğunlaştırılmış Ekmekçilik
Çikolata ve Şekerleme Programı
KISA GURME KURSLAR
Mutfak Atölyeleri
Pastacılık Atölyeleri
Demo Dersler
Tailor Made Atölyeler
BAŞVURU VE KAYIT
Başvuru Formları
Kayıt Süreci
ETKİNLİKLER
GASTRONOMİ TRENDLERİ
İLETİŞİM
İletişim Formu
Türkçe
Türkçe
English
Master Class By Puratos
Zoom
Joris Vanhee ile Pastacılık Uygulamalarında Japon Trendleri demo sunumuna katılın!
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. No:33 Çekmeköy/İstanbul
Tel: +90 216 564 9398
E-Posta: lecordonbleu@ozyegin.edu.tr
Anasayfa
Hakkımızda
Uzun Dönem Programlar
Kısa Gurme Kurslar
Başvuru Formları
İletişim
Özyeğin Üniversitesi
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
L'Atelier Bleu Restoranı
Sürekli Eğitim Akademisi
Destekçilerimiz
SSS
Takip Et
Facebook-f
Youtube
Instagram
Linkedin
Copyright © Le Cordon Bleu, 2024