Le Cordon Bleu Gastroshow

Le Cordon Bleu Mutfaklarında Buluşalım! Le Cordon Bleu eğitmen şefleri ile ücretsiz Gastroshow’umuza davetlisiniz.
24 Ekim Cuma günü, saat 15:00’de gerçekleştirilecek “Open House Gastroshow”umuzda Le Cordon Bleu Eğitmen Şefimiz Paul Metay “Le Cordon Bleu 130.yıl Gastroshow“‘una özel olarak hazırlanan “Croquembouche” reçetesinin yapımını ve sunumunu gösterecek.
Okulumuzu gezmek, Şeflerimizle tanışmak ve eğitimlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi ücretsiz Open House Gastroshow etkinliğimize bekliyoruz.
* Etkinliği okula gelerek izlemek için: Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!
Kontenjan sınırlı olduğundan aşağıda yer alan kayıt formunda yüz yüze katılım seçeneğini seçerek bilgileri eksizsiz doldurmanızı rica ederiz.
*Katılım ücretsizdir.
*Ulaşım için Özyeğin Üniversitesi shuttle saatleri için tıklayın.
https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri
* Etkinliğe çevrimiçi katılım için: Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!
*Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.