Le Cordon Bleu Master Şefleri ile mutfağa girerek; Fransız Klasiklerinden Kruvasan yapımının incelikleri ile birlikte katmanlı hamurlar ile çalışarak elde edeceğiniz Viennoiserie reçetelerini uygulayarak profesyonel teknikleri öğrenme ve deneyimleme fırsatı bulacağınız eğitimde;
Süt ve Ballı Küçük Ekmekler
Brioche
Brioche Feuillettée
Kruvasan & Çift Renkli Kruvasan
Pain au Chocolat
Danish Çörekleri
Ceviz ve Kuru Üzümlü Brioche Vendéenne
reçetelerini hazırlıyor olacaksınız.
Notlar:
18 yaş sınırı vardır.
Eğitim 3 gün, günde 5 saat olarak gerçekleşecektir.
Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri
Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir.
Kurs Ücreti: 9.000₺