Grand Diplôme
blank.png

Le Cordon Bleu’nün yemek ve otelcilik sektöründe bir mükemmeliyet markası olarak saygı duyulan “Grand Diplôme®”, hem mutfak hem pastacılıkta klasik eğitimi içinde barındıran önemli bir yetkinlik sertifikasıdır.

Bu diploma, “Diplôme de Cuisine” ve “Diplôme de Pâtisserie” diplomalarının her ikisini birden başarı ile tamamlayan öğrencilere verilir. Bu iki diploma eşzamanlı olarak 9 aylık bir süre içerisinde tamamlanabilir.

Dünya genelinde bir mükemmeliyet göstergesi olarak kabul edilen Le Cordon Bleu Grand Diplôme® sizlere mutfak dünyasının kapılarını aralayacak önemli anahtar bir belgedir.

3 Dönem > 33 hafta > 900 saat
Haftalık 30 saat
Başlama Dönemleri Kış – Bahar – Yaz – Güz

Mutfak deneyimi gerektirmez ancak 18 yaşı geçmiş olmak gereklidir. Dersleri takip edebilecek düzeyde İngilizce gerektirir, ancak İngilizce yeterlilik için herhangi bir sınav zorunluluğu bulunmamaktadır.

Grand Diplome Eğitim Süresi Öğretim Ücreti Burslu
Diplôme de Cuisine + Diplôme de Patisserie 33 Hafta 250.000 TL 109.000 TL

15 Kasım 2019 itibari ile 2020 eğitim dönemi ücretleri ilan edilecek ve geçerli olacaktır. 

UZUN DÖNEM PROGRAM TARİHLERİ BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ
Güz Dönemi 07 Ekim 2019  20 Aralık 2019
Kış Dönemi 17 Şubat 2020 30 Nisan 2020
Bahar Dönemi 11 Mayıs 2020 24 Temmuz 2020
Yaz Dönemi* 10 Ağustos 2020 23 Eylül 2020

* Yaz Dönemi; Yoğunlaştırılmış Eğitim; sadece temel seviye eğitim açılır.