Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.
Grand Diplôme
Le Cordon Bleu’nün yemek ve otelcilik sektöründe bir mükemmeliyet markası olarak saygı duyulan “Grand Diplôme®”, hem mutfak hem pastacılıkta klasik eğitimi içinde barındıran önemli bir yetkinlik sertifikasıdır.
Bu diploma, “Diplôme de Cuisine” ve “Diplôme de Pâtisserie” diplomalarının her ikisini birden başarı ile tamamlayan öğrencilere verilir. Bu iki diploma eşzamanlı olarak 9 aylık bir süre içerisinde tamamlanabilir.
Dünya genelinde bir mükemmeliyet göstergesi olarak kabul edilen Le Cordon Bleu Grand Diplôme® sizlere mutfak dünyasının kapılarını aralayacak önemli anahtar bir belgedir.
3 Dönem > 33 hafta > 900 saat Haftalık 30 saat Başlama Dönemleri Kış – Bahar – Yaz – Güz
Mutfak deneyimi gerektirmez ancak 18 yaşı geçmiş olmak gereklidir. Dersleri takip edebilecek düzeyde İngilizce gerektirir, ancak İngilizce yeterlilik için herhangi bir sınav zorunluluğu bulunmamaktadır.
YABANCI UYRUKLU ÖĞRENİM ÜCRETİ51,000 USD
T.C. VATANDAŞI ÖĞRENİM ÜCRETİ
2.150.000 TL
T.C. VATANDAŞI ÖĞRENİM ÜCRETİ
BURSLU 1.612.500 TL
UZUN DÖNEM PROGRAMLAR / YENİ DÖNEM
Kış Dönemi: 16 Şubat 2026 (13 Şubat 2026 Oryantasyon & Hijyen Eğitimi) Bahar Dönemi: 11 Mayıs 2026 (08 Mayıs 2026 Oryantasyon & Hijyen Eğitimi)
*Temel Seviye Eğitim başlangıç tarihleridir.
Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mah. Orman Sok. No:33 Çekmeköy/İstanbul