Mutfak Atölyeleri
blank.png

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün/6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.

Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.

18 yaş sınırı vardır.

Mutfak Atölyeleri

Yeni Yıl Yemeği Atölyesi

Klasik yılbaşı menülerinden sıkılanlar için Le Cordon Bleu...

Fransız Bistro Mutfağı I

Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini...

İtalyan Lezzetleri Atölyesi

İtalyan Mutfağının vazgeçilmezi “Makarna” ve “Risotto” severler için düzenlenen bir...

Akdeniz Mutfağı Atölyesi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Akdeniz Mutfağı’na ait lezzetleri...

Fransız Bistro Mutfağı II

Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız...

İspanyol Mutfağı Atölyesi

Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, İspanyol...

Mağrip Lezzetleri Atölyesi

Mağrip Bölgesinin yemek kültürünü keşfetmeye, zengin aromatik baharatları, tatlı ve...

Kanepeler Atölyesi

Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu atölye...