Mutfak Atölyeleri
blank.png

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün/6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.

Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.

18 yaş sınırı vardır.

Mutfak Atölyeleri

Fransız Bistro Mutfağı II

Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız...

Akdeniz Mutfağı Atölyesi

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Akdeniz Mutfağı’na ait lezzetleri...

İtalyan Lezzetleri Atölyesi

İtalyan Mutfağının vazgeçilmezi “Makarna” ve “Risotto” severler için düzenlenen bir...

Peru Mutfağı Atölyesi

Tarihin eski uygarlıklarına ev sahipliği yapmış ve zengin kültür mirasıyla bilinen...

Yeni Yıl Yemeği

Klasik yılbaşı menülerinden sıkılanlar için Le Cordon Bleu Master Şeflerinden giriş,...

Kanepeler Atölyesi

Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu atölye...

Mağrip Lezzetleri Atölyesi

Mağrip Bölgesinin yemek kültürünü keşfetmeye, zengin aromatik baharatları, tatlı ve...

İspanyol Mutfağı Atölyesi

Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, İspanyol...