Etkinlikler
blank.png

Open House Gastro Show

24 Ekim 2019
Özyeğin Üniversitesi

Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile ücretsiz GASTRO SHOW'a davetlisiniz!

24 Ekim Perşembe günü saat 16:00’da gerçekleştirilecek Gastro Show’da, Le Cordon Bleu Yönetici Eğitmen Şef Erich Ruppen; “Otlu Kabuklu Kuzu Fileto” ve Le Cordon Bleu Eğitmen Şefi Paul Métay; “Kırmızı Şaraplı Çikolata Sos ve Armut ile Baharatlı Dacquoise”  reçetelerinin yapımını ve sunumunu detayları ile anlatırken; Le Cordon Bleu Master Şefleri'nin mutfak tekniklerini ve püf noktalarını öğreniyor olacaksınız.

Daha Fazla

Etkinlikler

Open House Gastro Show

24 Ekim 2019
Özyeğin Üniversitesi

Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile ücretsiz GASTRO SHOW'a...

3. Gastronomi Trendleri Buluşması | 2019

15 Ocak 2019
Fransa Sarayı

“Atıksız Mutfak” ve “Sürdürülebilirlik” üzerine ipuçlarının alındığı, Le...

Journée Pâtisserie et Boulangerie

8 Aralık 2018
Hilton İstanbul Bosphorus

Yılın en tatlı günü "Journée Pâtisserie et Boulangerie" ye sayılı günler...

“Le Cordon Bleu’de Tatlı Hafta”

-
Le Cordon Bleu

120 yılı aşkın deneyimi ile dünyanın en büyük mutfak okulları networkü Le...

Çay Saati Sohbetleri 2018-1

15 Mayıs 2018
Etiler

Le Cordon Bleu İstanbul Çay Saati Sohbetleri’nin bu yıl ilk konuğu Beyaz...

Gout de France

19 Mart 2018
Fransa Sarayı

İlki 2015 yılında düzenlenen uluslararası Gout de France etkinliği, "Fransız...

Aşkın En Tatlı Hali

10 Şubat 2018
Harvey Nichols, Kanyon

Mutfak sanatlarında prestijin ve mükemmelliğin simgesi Le Cordon Bleu...

Gastronomi Trendleri 2018

18 Ocak 2018
Fransa Sarayı

Mutfakta prestijin ve mükemmelliğin simgesi Le Cordon Bleu’nün ünlü mezun...