Le Cordon Bleu İstanbul "Türk Mutfağı Gastroshow'u" etkinliğimize davetlisiniz.

Le Cordon Bleu Istanbul mutfaklarında, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası'na özel olarak gerçekleşecek olan ''Uluslararası Şeflerin yorumları ile ''Türk Mutfağı Gastroshow'u'' etkinliğinin ilk kısmında Le Cordon Bleu İstanbul Yönetici Eğitmen Şefi Erich Ruppen ''Ekşili Köfte'' reçetesini sunacak, ikinci kısımda ise Le Cordon Bleu İstanbul Pastane Bölümü Yöneticisi Eğitmen Şefi Marc Pauquet '' Kadayıf" reçetesini uygulayacak. Uluslararası Eğitmen Şeflerimizin Türk Mutfağı Haftası'na özel reçetelerini uygulamalı olarak paylaşacakları ''Uluslararası Şeflerin yorumları ile ''Türk Mutfağı Gastroshow'u'' etkinliğimize davetlisiniz.

Kalemlerinizi kağıtlarınızı hazırlayın ve bu leziz yolculuğa bizimle çıkın.

Etkinlik hem yüz yüze okuldan katılım ile hem de online olarak gerçekleşecektir. 

Etkinliği okula gelerek izlemek için: 

Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!

Kontenjan sınırlı olduğundan aşağıda yer alan kayıt formunda yüz  yüze katılım seçeneğini seçerek bilgileri eksizsiz doldurmanızı rica ederiz. 
*Katılım ücretsizdir.
*Ulaşım için Özyeğin Üniversitesi shuttle saatleri için tıklayın.
https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri

Etkinliğe çevrimiçi katılım için: 

Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!

*Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.