Open House Gastro Show
19 Aralık 2018
Özyeğin Üniversitesi

Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile ücretsiz GASTRO SHOW'a davetlisiniz!

19 Aralık Çarşamba günü saat 15:00’da gerçekleştirilecek Gastro Show’da, Le Cordon Bleu Eğitmen Şefi Arnaud Declercq; “Portakallı Ördek” ve Le Cordon Bleu Eğitmen Şefi Paul Métay; “Kırmızı Şaraplı Çikolata Sos ile Baharatlı Dacquoise” reçetelerinin yapımını ve sunumunu detayları ile anlatırken; Le Cordon Bleu Master Şefleri'nin mutfak tekniklerini ve püf noktalarını öğreniyor olacaksınız.

Kağıt kaleminizi alın ve 2 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Okulumuzu gezmek, Şeflerimizle tanışmak ve eğitimlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi ÜCRETSİZ OPEN HOUSE GASTRO SHOW etkinliğimize bekliyoruz.

* Kontenjan sınırlı olduğundan ad soyad ve iletişim bilgileriniz belirterek rezervasyon yapılmasını rica ederiz.
Rezervasyon için 0216 564 93 98 ya da lecordonbleu@ozyegin.edu.tr

* Katılım ücretsizdir.
* Ulaşım için Altunizade - Çekmeköy shuttle saatleri için tıklayın.

Tarih: 19 Aralık 2018, Çarşamba
Saat: 15:00 - 17:00
Yer: Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü, Le Cordon Bleu İstanbul Mükemmeliyet Merkezi