Open House Gastroshow
19 Şubat 2021
Online

OPEN HOUSE GASTROSHOW

Le Cordon Bleu Master Şefleri ile okuldan canlı yayınlanacak Open House Gastroshow'a davetlisiniz.

19 Şubat 2021 Cuma günü saat 15:00’da gerçekleştirilecek Gastroshow’umuza alanında deneyimli bir Le Cordon Bleu mezunumuz konuk olarak eğitim ve kariyer süreçlerini sizlere paylaşıyor olacak.  

Gastroshowun ikinci kısmında ise Le Cordon Bleu Yönetici Eğitmen Şefi Erich Ruppen bir Le Cordon Bleu reçetesi olan Bourride de lotte (Geleneksel fener balığı yahnisi) ve Aïoli (Sarımsaklı mayonez) yapımını ve sunumunu detayları ile anlatırken; Le Cordon Bleu Master Şefleri'nin mutfak tekniklerini ve püf noktalarını öğreniyor olacaksınız.

Eğitmen Şefimizin sunumundan sonra Le Cordon Bleu eğitimleri ve mezunumuzun gastronomi yolculuğundaki deneyimleri ile ilgili sorularınız için Soru ve Cevap kısmında sizlerin sorularını yanıtlıyor olacağız. 

Kağıt kaleminizi alın ve 2 saat boyunca büyülü Le Cordon Bleu dünyasına evlerinizden tanık olun.

19 Şubat 2021, Cuma
15:00
Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.  

Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!