Back to School Gastroshow
7 Şubat 2023
Online

Le Cordon Bleu Mutfaklarında Buluşalım! Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile ücretsiz Gastroshow’umuza davetlisiniz.

7 Şubat Salı günü saat 12:30’da gerçekleştirilecek “Back to School Gastroshow”umuza Le Cordon Bleu Mezunumuz Influencer Şef Beyza Çevik konuk olarak eğitim ve kariyer süreçlerini sizlerle paylaşacak.

Gastroshow'da; Le Cordon Bleu Eğitmen Şefimiz Paul Métay ve Mezunumuz, Şef Beyza Çevik "Back to School Gastroshow"'una özel olarak hazırlanan " İlkbahar Tartoleti" reçetesinin yapımını ve sunumunu gösterecekler.

Le Cordon Bleu eğitimleri ve mezunumuzun gastronomi yolculuğundaki deneyimleri ile ilgili merak ettiklerinizi "Soru ve Cevap" kısmında yanıtlayacağız.

Kağıt kaleminizi alın ve 1,5 saat boyunca büyülü Le Cordon Bleu dünyasına evlerinizden ya da Le Cordon Bleu eğitim mutfağından tanık olun.

Okulumuzu gezmek, Şeflerimizle tanışmak ve eğitimlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi ücretsiz Open House Gastroshow etkinliğimize bekliyoruz.

Back to School Gastroshow

7 Şubat 2023, Salı

12.30 - 14.00

* Etkinliği okula gelerek izlemek için:

Kontenjan sınırlı olduğundan lecordonbleu@ozyegin.edu.tr mail adresine ad soyad, T.C. Kimlik numarası ve iletişim bilgilerinizi belirterek "Gastroshowa Katılım" başlığı ile rezervasyon maili atılmasını rica ederiz.
*Katılım ücretsizdir.
*Ulaşım için Özyeğin Üniversitesi shuttle saatleri için tıklayın.

* Etkinliğe çevrimiçi katılım için: Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!

*Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.