Open House Gastroshow
6 Ekim 2022
Online

Le Cordon Bleu Mutfaklarında Buluşalım! Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile ücretsiz Gastroshow’umuza davetlisiniz.

6 Ekim 2022 Perşembe günü saat 13.00’da gerçekleştirilecek Gastroshow’umuza Le Cordon Bleu Mezunumuz konuk olarak eğitim ve kariyer süreçlerini sizlerle paylaşacak.

Gastroshowun ikinci kısmında ise Le Cordon Bleu Eğitmen Şefi Gastroshow'a özel bir reçetesinin yapımını ve sunumunu paylaşacak.

Bu Gastroshowda, Le Cordon Bleu Master Şefleri'nin mutfak tekniklerini ve püf noktalarını öğrenme şansını yakalayacaksınız.

Le Cordon Bleu eğitimleri ve mezunumuzun gastronomi yolculuğundaki deneyimleri ile ilgili merak ettiklerinizi "Soru ve Cevap" kısmında yanıtlayacağız.

Kağıt kaleminizi alın ve 2 saat boyunca büyülü Le Cordon Bleu dünyasına evlerinizden ya da Le Cordon Bleu eğitim mutfağından tanık olun.

Okulumuzu gezmek, Şeflerimizle tanışmak ve eğitimlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi ücretsiz Open House Gastroshow etkinliğimize bekliyoruz.
*Etkinliğe okuldan katılmak için: Kontenjan sınırlı olduğundan lecordonbleu@ozyegin.edu.tr mail adresine ad soyad ve iletişim bilgileriniz belirterek rezervasyon maili atılmasını rica ederiz.
*Katılım ücretsizdir.
*Ulaşım için Özyeğin Üniversitesi shuttle saatleri için tıklayın.

6 Ekim 2022, Perşembe

13.00 - 15.00

Etkinliğe çevrimiçi katılım için: Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!

*Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.