Le Cordon Bleu Open House Gastroshow
Online & Le Cordon Bleu İstanbul

Le Cordon Bleu Mutfaklarında Buluşalım! Le Cordon Bleu eğitmen şefleri ile ücretsiz Gastroshow’umuza davetlisiniz.

30 Nisan 2024 Salı günü, saat 14:30'da gerçekleştirilecek “Open House Gastroshow”umuza Le Cordon Bleu Mezunumuz Zeynep Hande Kılıç konuk olarak eğitim ve kariyer süreçlerini sizlerle paylaşacak.

Gastroshow'un ikinci kısmında ise; Le Cordon Bleu Yönetici Eğitmen Şefimiz Erich Ruppen "Open House Gastroshow"'una özel olarak hazırlanan "Velouté Soslu Dil Balığı" reçetesinin yapımını ve sunumunu gösterecek.

Kağıt kaleminizi alın ve 1,5 saat boyunca büyülü Le Cordon Bleu dünyasına evlerinizden ya da Le Cordon Bleu eğitim mutfağından tanık olun.

Okulumuzu gezmek, Şeflerimizle tanışmak ve eğitimlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi ücretsiz Open House Gastroshow etkinliğimize bekliyoruz.

* Etkinliği okula gelerek izlemek için: Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!

Kontenjan sınırlı olduğundan aşağıda yer alan kayıt formunda yüz  yüze katılım seçeneğini seçerek bilgileri eksizsiz doldurmanızı rica ederiz.
*Katılım ücretsizdir.
*Ulaşım için Özyeğin Üniversitesi shuttle saatleri için tıklayın.

*Etkinliğe çevrimiçi katılım için: Aşağıdaki kayıt formundan kayıt olmayı unutmayınız!
*Etkinlik zoom üzerinden gerçekleşecektir.