Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Akdeniz mutfağının klasiklerini keşfetmeye hevesliler için düzenlenen üç günlük gurme kurs çalışmasında Le Cordon Bleu’nün deneyimli Şefleri ile beraber mutfağa girecek; temel mutfak ve temel kesim tekniklerini öğrenerek çeşitli pişirme tekniklerini uygulacak ve birbirinden lezzetli reçeteleri uygulacaksınız.
Program İçeriği
Akdeniz Mutfağı 1. Gün
1 saatlik giriş ve tanıtım (mutfakta uyulması gereken davranış kuralları)
Fas usulü balık güveç
Kuru erikli kuzu tajin, kuskus eşliğinde
Susamlı badem keki
Akdeniz Mutfağı 2. Gün
Domates gazpacho
Tavuklu ve deniz mahsullü paella
Patates tortilla
Çikolatalı churros
Akdeniz Mutfağı 3. Gün
Cevizli ve gorgonzola peyniri soslu tagliatelle
Kum midyeli ve patatesli levrek Guazzetto
Panna cotta, meyve salatası ile
Bu eğitimde öğrendiklerinizle hazırlayacağınız Akdeniz Mutfağı esintili harika sofralarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.
Notlar:
18 yaş sınırı vardır.
Eğitim 3 gün, günde 5 saat olarak gerçekleşecektir.
Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri
Kayıt olmak için aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir.