blank.png
Grand Diplôme

Le Cordon Bleu’nün yemek ve otelcilik sektöründe bir mükemmeliyet markası olarak saygı duyulan “Grand Diplôme®”, hem mutfak hem pastacılıkta klasik eğitimi içinde barındıran önemli bir yetkinlik sertifikasıdır.

Bu diploma, “Diplôme de Cuisine” ve “Diplôme de Pâtisserie” diplomalarının her ikisini birden başarı ile tamamlayan öğrencilere verilir. Bu iki diploma eşzamanlı olarak 9 aylık bir süre içerisinde tamamlanabilir.

Dünya genelinde bir mükemmeliyet göstergesi olarak kabul edilen Le Cordon Bleu Grand Diplôme® sizlere mutfak dünyasının kapılarını aralayacak önemli anahtar bir belgedir.

3 Dönem > 33 hafta > 900 saat
Haftalık 30 saat
Başlama Dönemleri Kış – Bahar – Yaz – Güz

 

 

Mutfak deneyimi gerektirmez ancak 18 yaşı geçmiş olmak gereklidir. Dersleri takip edebilecek düzeyde İngilizce gerektirir, ancak İngilizce yeterlilik için herhangi bir sınav zorunluluğu bulunmamaktadır.

Grand Diplome (2022)

Eğitim Süresi Yabancı Uyruklu Öğretim Ücreti (2022) Öğretim Ücreti (2022)

Burslu (2022)

Diplôme de Cuisine + Diplôme de Patisserie 33 Hafta 48,000 USD 720.000 TL 355.000 TL
UZUN DÖNEM PROGRAMLAR / YENİ DÖNEM

2022

Güz Dönemi: 3 Ekim - 16 Aralık 2022

Temel Seviye Eğitim başlangıç tarihleridir.