Grand Diplôme
blank.png

 

Le Cordon Bleu’nün yemek ve otelcilik sektöründe bir mükemmeliyet markası olarak saygı duyulan “Grand Diplôme®”, hem mutfak hem pastacılıkta klasik eğitimi içinde barındıran önemli bir yetkinlik sertifikasıdır.

Bu diploma, “Diplôme de Cuisine” ve “Diplôme de Pâtisserie” diplomalarının her ikisini birden başarı ile tamamlayan öğrencilere verilir. Bu iki diploma eşzamanlı olarak 9 aylık bir süre içerisinde tamamlanabilir.

Dünya genelinde bir mükemmeliyet göstergesi olarak kabul edilen Le Cordon Bleu Grand Diplôme® sizlere mutfak dünyasının kapılarını aralayacak önemli anahtar bir belgedir.

3 Dönem > 33 hafta > 900 saat
Haftalık 30 saat
Başlama Dönemleri Kış – Bahar – Yaz – Güz

 

 

 

 

Mutfak deneyimi gerektirmez ancak 18 yaşı geçmiş olmak gereklidir. Dersleri takip edebilecek düzeyde İngilizce gerektirir, ancak İngilizce yeterlilik için herhangi bir sınav zorunluluğu bulunmamaktadır.

 

 

Grand Diplome Eğitim Süresi Yabancı Uyruklu Öğretim Ücreti Öğretim Ücreti Burslu
Diplôme de Cuisine + Diplôme de Patisserie 33 Hafta 46,810 USD 327.500 TL 180.000 TL
Diplôme de Cuisine + Diplôme de Patisserie* 33 Hafta 46,311 USD 324.000 TL 178.100 TL

 * Bakanlık kararınca Covid-19 tedbirleri kapsamında KDV oranı düşürülmüş eğitim ücretleri

 

 

UZUN DÖNEM PROGRAMLAR / YENİ DÖNEM

2021 Bahar Dönemi

7 Haziran 2021 (Temel Seviye öğrenciler için dönem başlangıç tarihi) 

4 Haziran 2021 (Temel Seviye öğrenciler için oryantasyon tarihi)