blank.png
Grand Diplôme

Le Cordon Bleu’nün yemek ve otelcilik sektöründe bir mükemmeliyet markası olarak saygı duyulan “Grand Diplôme®”, hem mutfak hem pastacılıkta klasik eğitimi içinde barındıran önemli bir yetkinlik sertifikasıdır.

Bu diploma, “Diplôme de Cuisine” ve “Diplôme de Pâtisserie” diplomalarının her ikisini birden başarı ile tamamlayan öğrencilere verilir. Bu iki diploma eşzamanlı olarak 9 aylık bir süre içerisinde tamamlanabilir.

Dünya genelinde bir mükemmeliyet göstergesi olarak kabul edilen Le Cordon Bleu Grand Diplôme® sizlere mutfak dünyasının kapılarını aralayacak önemli anahtar bir belgedir.

3 Dönem > 33 hafta > 900 saat
Haftalık 30 saat
Başlama Dönemleri Kış – Bahar – Yaz – Güz

 

 

Mutfak deneyimi gerektirmez ancak 18 yaşı geçmiş olmak gereklidir. Dersleri takip edebilecek düzeyde İngilizce gerektirir, ancak İngilizce yeterlilik için herhangi bir sınav zorunluluğu bulunmamaktadır.

Grand Diplome

Eğitim Süresi

Yabancı Uyruklu

Öğretim Ücreti 

Öğretim Ücreti

Burslu

Diplôme de Cuisine + Diplôme de Patisserie

33 Hafta

50,000 USD

 1.300.000 TL

710.000 TL

UZUN DÖNEM PROGRAMLAR / YENİ DÖNEM

Bahar Dönemi: 13 Mayıs - 02 Ağustos 2024 (10 Mayıs 2024 Oryantasyon & Hijyen Eğitimi)

Yaz Dönemi: 05 Ağustos – 06 Eylül 2024 (02 Ağustos 2024 Oryantasyon & Hijyen Eğitimi)
(Sadece Yoğunlaştırılmış Temel Seviye Mutfak ve Pastacılık Eğitimleri Açılır.)


*Temel Seviye Eğitim başlangıç tarihleridir.