Grand Diplôme


Le Cordon Bleu’nün yemek ve otelcilik sektöründe bir mükemmeliyet markası olarak saygı duyulan “Grand Diplôme®”, hem mutfak hem pastacılıkta klasik eğitimi içinde barındıran önemli bir yetkinlik sertifikasıdır.
Bu diploma, “Diplôme de Cuisine” ve “Diplôme de Pâtisserie” diplomalarının her ikisini birden başarı ile tamamlayan öğrencilere verilir. Bu iki diploma eşzamanlı olarak 9 aylık bir süre içerisinde tamamlanabilir.
Dünya genelinde bir mükemmeliyet göstergesi olarak kabul edilen Le Cordon Bleu Grand Diplôme® sizlere mutfak dünyasının kapılarını aralayacak önemli anahtar bir belgedir.
3 Dönem > 33 hafta > 900 saat
Haftalık 30 saat
Başlama Dönemleri Kış – Bahar – Yaz – Güz
Mutfak deneyimi gerektirmez ancak 18 yaşı geçmiş olmak gereklidir. Dersleri takip edebilecek düzeyde İngilizce gerektirir, ancak İngilizce yeterlilik için herhangi bir sınav zorunluluğu bulunmamaktadır.
Grand Diplome | Eğitim Süresi | Yabancı Uyruklu Öğretim Ücreti | Öğretim Ücreti | Burslu |
---|---|---|---|---|
Diplôme de Cuisine + Diplôme de Patisserie | 33 Hafta | 46,810 USD | 374.518 TL | 180.000 TL |
Diplôme de Cuisine + Diplôme de Patisserie* | 33 Hafta | 43,800 USD | 350.500 TL | 168.500 TL |
* Bakanlık kararınca KDV oranı %1'e düşürülmüş eğitim ücretleri
UZUN DÖNEM PROGRAMLAR / YENİ DÖNEM |
24 Mayıs 2021 |