Pastacılık Atölyeleri
blank.png

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün/6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.

Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.

Notlar:

Workshop ücreti: 1800 TL

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri

Pastacılık Atölyeleri

Gateaux de Voyage - Seyahat Kekleri Workshop

17 Haziran 2023 | 10:00 - 16:00

Le Cordon Bleu Master Şefleri ile mutfağa girerek; Fransız Klasiklerinden Kruvasan...

Makaron Atölyesi

13 Mayıs 2023 | 10:00 - 16:00

Bademli merengden yapılan bu efsanevi küçük kurabiyelerin cezbedici canlılıktaki...

Ekler Yapımı Atölyesi

15 Nisan 2023 | 10:00 - 16:00

Geleneksel olarak çikolatalı pasta kreması ile doldurulmuş ve çikolata veya karamelli...

Kruvasan ve Brioche Yapım Atölyesi

Le Cordon Bleu Master Şefleri ile mutfağa girerek; Fransız Klasiklerinden Kruvasan (...

Sevgililer Günü Özel Atölyesi

Klasik sevgililer günü hediyelerinde farklılık yaratmak isteyen ve bu sene sevgilisine...

Restoran Tatlıları Atölyesi

Le Cordon Bleu Eğitmen Şefleri ile birlikte; tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm...

Yeni Yıl Keki “Chocolate Bûche de Noël”

Le Cordon Bleu şeflerinden öğreneceğiniz ve soğuk yılbaşı akşamınıza sıcacık bir...

Makaron Atölyesi

Bademli merengden yapılan bu efsanevi küçük kurabiyelerin cezbedici canlılıktaki...