Mutfak Atölyeleri
blank.png

Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve eğitim sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir. 

Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.

Notlar:

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri

Mutfak Atölyeleri

3 Günlük Fransız Bistro Gurme Kurs

Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının...

3 Günlük Akdeniz Mutfağı Gurme Kurs

Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Akdeniz mutfağının...

Fransız Bistro Mutfağı I

Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini...

İtalyan Lezzetleri Atölyesi

İtalyan Mutfağının vazgeçilmezi “Makarna” ve “Risotto” severler için düzenlenen bir...

Taze Makarna Yapımı Atölyesi

Makarna severler için düzenlenen bu bir günlük yemek kursu...

Peru Mutfağı Atölyesi

Tarihin eski uygarlıklarına ev sahipliği yapmış ve zengin kültür mirasıyla bilinen...

Yeni Yıl Yemeği

Klasik yılbaşı menülerinden sıkılanlar için Le Cordon Bleu Master Şeflerinden giriş,...

Kanepeler Atölyesi

Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu atölye...