Mutfak Atölyeleri


Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 1 gün/6 saat boyunca mutfak ve pastacılık tekniklerini öğrenerek farklı lezzetlere kapılar açacağınız, gün boyu hazırladığınız lezzetleri yanınızda götürerek sevdiklerinizle paylaşacağınız ve gün sonunda “Le Cordon Bleu Atölye” sertifikası ile ayrılacağınız keyifli atölyelerdir.
Üstelik bu atölyeye katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisine sahip olmanıza gerek bulunmamakta. Ayrıca hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, sizlere tarafımızdan sağlanacaktır.
18 yaş sınırı vardır.
Mutfak Atölyeleri

Fransız Bistro Mutfağı I
Heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini...

İtalyan Lezzetleri Atölyesi
İtalyan Mutfağının vazgeçilmezi “Makarna” ve “Risotto” severler için düzenlenen bir...

Akdeniz Mutfağı Atölyesi
Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Akdeniz Mutfağı’na ait lezzetleri...

Fransız Bistro Mutfağı II
Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız...

İspanyol Mutfağı Atölyesi
Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, İspanyol...

Mağrip Lezzetleri Atölyesi
Mağrip Bölgesinin yemek kültürünü keşfetmeye, zengin aromatik baharatları, tatlı ve...

Kanepeler Atölyesi
Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu atölye...

Yeni Yıl Yemeği
Klasik yılbaşı menülerinden sıkılanlar için Le Cordon Bleu Master Şeflerinden giriş,...