Programı
blank.png
Türk Mutfağı

Le Cordon Bleu’nün mutfak sanatları eğitimindeki 125 yıllık tecrübesi ve disiplinini, Türk mutfak teknikleri ve reçetelerine uyarlayarak oluşturulmuş, çok yönlü bir program.

Le Cordon Bleu Şefleri ve Misafir Şefler tarafından verilecek olan; zengin ürün içeriği, köklü geçmişi, derin kültürü ve yüzyıllardır korunmuş reçetelere sahip Türk Mutfağı Programı İngilizce ve gösterim dersleri de Türkçeye çevrilecek şekilde çift dilde verilecektir.

Uygulama seansları, gösterimler, kuram dersleri ve saha gezilerinden oluşan bu kapsamlı program 2 seviyeden oluşacaktır.

1. Seviye: Klasik Türk Mutfağı Eğitimi (120 saat) “Certificat de Cuisine Turque” belgesi
2. Seviye: Türk Bölgesel Mutfak Eğitimi (120 saat) “Certificat de Cuisine Turque Regionale” belgesi

Her biri günde 6 saat, haftada 2 gün ve toplamda 120 saat olan her 2 seviyeyi başarı ile tamamlayan öğrencilere “Diplôme de Cuisine Turque” belgesi verilir.

TÜRK MUTFAĞI PROGRAMI BAŞLANGIÇ DÖNEMİ

Kış 2022

Kayıtlar yakında başlayacak.