Uğur Talayhan
Swissôtel The Bosphorus, Genel Müdür

Accor Hotel Grubu ve eski bir Şef olarak ben de enerjik oluşumlara ve vizyoner konseptlere destek vermenin ve yapılan işlere özgün detaylar ekleyerek imzamızı atmanın önemli etkiler yaratacağına inanıyoruz.  Gastronomide mükemmelliğin altını çizen, iddialı bir oteller grubu olarak, mutfak kültürünü bir üst seviyeye taşıyacak özgün projeleri global bir vizyon ve tecrübeyle değerlendirmeyi öncelikli hedefimiz olarak görüyoruz.

İşbirliğimizin dünyanın en zengin mutfakları arasında yer alan Türk mutfak kültürünün yerel zenginliklerine kazanç sağlayacağı düşüncesi ile Özyeğin Üniversitesi ve Le Cordon Bleu gibi dünya çapında saygınlığı olan, üstün bir mutfak sanatları eğitiminin, yerel ve hatta global anlamda sunacağı güçlü katkının gastronominin gelişmesine ve zenginliğine etkisini destekliyoruz.

Ayrıca mutfak sanatları öğrencilerinin kariyer yolculuklarında önemli bir gelişim kat edeceklerine de inanıyoruz.