Beyaz Fırın Genel Müdürü ve 5. Nesil Temsilcisi
Tatlı bir anıyla başladı, Le Cordon Bleu hayatım. 2001 de pastacılık eğitimi almak için Le Cordon Bleu Paris’e gitmek üzere İstanbul’daki Fransız Konsolosluğu’na gittiğimde konsolosluk yetkilileri, okula giden sayılı Türk’lerden biri olarak tebrik etmişlerdi beni. Le Cordon Bleu Paris’te öğrendiğim güncel teknikler; beşinci kuşak olarak, nesillerdir pastacılıkla uğraşan ailemden teslim aldığım geleneksel pastacılık teknikleri ile modern pastacılığı bir araya getirmemi sağladı. Okulda öğrendiğim reçeteler ile döndüğümde denediğim ürünler sayesinde, kültürler arasındaki damak tadı ve lezzet farkını gözlemleme şansım oldu. Üretim süreçlerini öğrenmem ve profesyonel mutfak ortamını tecrübe etmem, Beyaz Fırın’ı bugünkü noktaya getirmemde, yönetimsel anlamda da bana çok destek oldu.