Les Farineux et Riz – Nişastalar ve Pirinç

Le Cordon Bleu Şeflerinin Yemek Sırlarını Öğrenmek İster Misiniz?

Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Luca De Astis, Şef Marc Pauquet, Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz.
Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun!

Les Farineux et Riz – Nişastalar ve Pirinç
o Tagliatelle Alfredo - Taze Makarna, Parmesan Kremalı Sos ile
o Risotto à la Milanaise - Safranlı Risotto
 

Notlar:       

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri